La lletrada Sandra Burgos participa en el programa Impactes, dirigit per la periodista Montse Costa. Juntament amb l’advocada penalista Mireia Balaguer fan un repàs a l’actualitat jurídica.   Pots veure la intervenció aquí.

«La Tata y el monstruo dentro de casa», es un cuento escrito por Antonia Elises Cabrero para explicar a nuestros niños y niñas. Un cuento que debería estar en todas las casas, en todos los colegios y, en definitiva, en cualquier lugar donde hayan niños y niñas. El cuento, en un tono muy blanco y…

Sandra Burgos ha fet la seva intervenció al Planta Baixa de TV3 i ha tractat el tema de les morts d’infants a mans dels pares. Teniu la seva intervenció aquí.

Com a resposta al repunt de casos de violència vicària a Catalunya, la consellera Tània Verge ha impulsat la creació d’un grup d’experts per abordar aquesta xacra. Com a resposta al repunt de casos de violència vicària a Catalunya, la consellera Tània Verge ha impulsat la creació d’un grup d’experts per abordar aquesta xacra En…

La nostra lletrada, experta en violència de gènere i dret de família, ens parla dels últims casos de violència vicària al nostre país. Què està passant al nostre país? Podeu veure la intervenció aquí.

La Sandra Burgos parla dels últims casos de violència vicària i masclista. Què està passant a Catalunya? Dels 7 nens i nenes assassinats a Espanya aquest any, 5 han estat a Catalunya. .@SburgosAbogada: «Què està fallant quan tenim cinc infants morts en mans dels seus pares a Catalunya?»#PlantaBaixa3Cat ▶ https://t.co/oYF8GlCtlW pic.twitter.com/CXABRTEjNb — 3Cat (@som3cat) April…

La nostra titular, l’advocada Sandra Burgos, especialista en dret de família i violència de gènere, participa en la tertúlia presentada per l’estilista Josep Pons.

La nostra advocada Sandra Burgos, experta en dret de família, ens parla a la seva secció «Volem saber més», de la llibertat provisional del Dani Alves i sobre si la justícia és igual per a tothom. Presentat i dirigit per la Mar Luque.

La nostra titular, la Sandra Burgos, participa al Planta Baixa de TV3 arrel de la llibertat provisional que se li ha donat al futbolista Dani Alves.

La nostra titular, l’advocada Sandra Burgos, ens parla de dret de família i d’actualitat jurídica. Juntament amb la lletrada penalista Mireia Balaguer repassen l’actualitat jurídica: llei d’amnistia, cas Alves, etc.

Page 1 of 71 2 3 7