Ens parla dels nous casos de violència vicària i analitza què pot estar passant. Les xifres de violència de gènere i vicària continuen pujant i analitza les causes. Podeu escoltar la intervenció aquí.  

La Sandra Burgos, experta en violència de gènere, ha estat convidada per la Mireia Sans per a parlar dels últims assassinats per violència vicària al nostre país. La Sandra Burgos, com advocada experta en dret de família i violència de gènere, ens explica quins motis poden haver darrera perquè les xifres d´infants morts a mans…

La nostra lletrada, experta en violència de gènere i dret de família, ens parla dels últims casos de violència vicària al nostre país. Què està passant al nostre país? Podeu veure la intervenció aquí.

La Sandra Burgos parla dels últims casos de violència vicària i masclista. Què està passant a Catalunya? Dels 7 nens i nenes assassinats a Espanya aquest any, 5 han estat a Catalunya. .@SburgosAbogada: «Què està fallant quan tenim cinc infants morts en mans dels seus pares a Catalunya?»#PlantaBaixa3Cat ▶ https://t.co/oYF8GlCtlW pic.twitter.com/CXABRTEjNb — 3Cat (@som3cat) April…

La nostra titular, l’advocada Sandra Burgos, especialista en dret de família i violència de gènere, participa en la tertúlia presentada per l’estilista Josep Pons.

Són 4 dies, Secció True Law de la nostra titular, l’advocada Sandra Burgos. Ens parla de la posada en llibertat provisional del Dani Alves i del cas Rubiales. Podeu escoltar la intervenció aquí.

La nostra advocada Sandra Burgos, experta en dret de família, ens parla a la seva secció «Volem saber més», de la llibertat provisional del Dani Alves i sobre si la justícia és igual per a tothom. Presentat i dirigit per la Mar Luque.

La nostra titular, la Sandra Burgos, participa al Planta Baixa de TV3 arrel de la llibertat provisional que se li ha donat al futbolista Dani Alves.

La nostra titular Sandra Burgos intervé a la tertúlia de «El pla B» del Toni Marín i ens parla, com advocada experta en família, de les persones que porten doble vida i moltes vegades es descobreix amb la ruptura o divorci o bé el provoca. Podeu veure la intervenció aquí.

La nostra titular, l’advocada Sandra Burgos, ens parla de dret de família i d’actualitat jurídica. Juntament amb la lletrada penalista Mireia Balaguer repassen l’actualitat jurídica: llei d’amnistia, cas Alves, etc.

Page 1 of 151 2 3 15