Tertúlia d’actualitat amb Eva Santolaria, actriu, Pau Ferran, diputat del Grup Popular al Parlament de Catalunya, Neus Munté, presidenta del Grup Municipal de Junts a l’Ajuntament BCN, Sandra Burgos, advocada matrimonialista, Mari Àngels Calvo, doctora en farmàcia i veterinària. Tertulia disponible aquí.

La lletrada Sandra Burgos participa en la tertúlia política i després ens explica, juntament amb la Mireia Manjón, psicòloga, com separar-se sense parar boig. Les dues expertes ens donen consells quan arriba la separació o el divorci. Podeu escoltar la intervenció

La nostra advocada titular repasa l’actualitat jurídica a la seva secció legal a Rne. Repassarà el fenòmen Only fan, l’última sentència del Tribunal Constitucional i d’altres temes actuals. Pots escolar aquí la intervenció.

Esta vez las abogadas Sandra Burgos, Olga Ortiz y Lola Calderón nos hablan de las relaciones tóxicas y por qué, a veces, es tan difícil dejarlas. Las tres letradas son especialistas en derecho de familia y referencia en sus respectivos partidos judiciales (Sabadell, Mataró y Madrid).

Ens parla dels nous casos de violència vicària i analitza què pot estar passant. Les xifres de violència de gènere i vicària continuen pujant i analitza les causes. Podeu escoltar la intervenció aquí.  

La Sandra Burgos, experta en violència de gènere, ha estat convidada per la Mireia Sans per a parlar dels últims assassinats per violència vicària al nostre país. La Sandra Burgos, com advocada experta en dret de família i violència de gènere, ens explica quins motis poden haver darrera perquè les xifres d´infants morts a mans…

Són 4 dies, Secció True Law de la nostra titular, l’advocada Sandra Burgos. Ens parla de la posada en llibertat provisional del Dani Alves i del cas Rubiales. Podeu escoltar la intervenció aquí.

La nostra titular Sandra Burgos intervé a la tertúlia de «El pla B» del Toni Marín i ens parla, com advocada experta en família, de les persones que porten doble vida i moltes vegades es descobreix amb la ruptura o divorci o bé el provoca. Podeu veure la intervenció aquí.

Un nou True Law de la nostra advocada titular Sandra Burgos. La Sandra, en la seva secció jurídica, al Són 4 dies de Ràdio 4, ens parla de la sentència comdemnatòria del Dani Alves, de les pressuptes agressions sexuals a menors per part dels tiktokers Petazetaz i de molts més assumptes d’actualitat jurídica. Podeu escoltar…

La nostra advocada Sandra Burgos fa el millor anàlisi de l’actualitat jurídica a la seva secció de dret «True law». Analitza la pionera sentència del Tribunal Constitucional que estableix que els menors tenen un dret constitucional a la llibertat religiosa front als desitjos de dos pares divorciats. Pots escoltar el programa aquí.

Page 1 of 81 2 3 8