La nostra advocada Sandra Burgos fa el millor anàlisi de l’actualitat jurídica a la seva secció de dret «True law». Analitza la pionera sentència del Tribunal Constitucional que estableix que els menors tenen un dret constitucional a la llibertat religiosa front als desitjos de dos pares divorciats. Pots escoltar el programa aquí.

True Law, amb l’advocada especialitzada en Dret de Família, Sandra Burgos. Pots escoltar el programa aquí.

L’ advocada Sandra Burgos, en la seva secció True Law, ens parla de l’actualitat jurídica: cas Alves, l’enquesta del CIS sobre igualtat, el cas del pederasta que, pressumptament, agredia a la seva filla de 6 mesos i distribuïa les imatges a la deep web i moltes altres questions d’actualitat que, d’una forma o altra, tenen…

L’advocada Sandra Burgos, a la seva secció True Law, amb motiu del 25N, ens parla de la violència masclista i de les agressions sexuals cap a les dones.   Podeu escoltar el programa aquí.

Avui la nostra advocada Sandra Burgos, a la seva secció jurídica True Law, de Ràdio Nacional, Ràdio 4, ens parla del cas Conde-Pumpido, del vigilant del tren de rodalies que ha estat denunciat per assetjar cada dia a una dona de 18 anys i de molts altres temes d’actualitat. Pots escolar el programa aquí.

L’advocada Sandra Burgos ens parla de la petició de l’advocacia catalana per a reformar el codi civil de Catalunya per adaptar-lo a les noves formes de família. Us deixem disponible el programa aquí.

Custòdia dels avis La lletrada especialitzada en dret de família Sandra Burgos ens parla en aquest nou «True Law» de la primera sentència a Espanya en que es dóna la custòdia de 2 nens als avis i de moltes altres qüestions jurídiques. Pots escoltar el programa aquí.

Podcast de Col.lectius en xarxa: parlem de la Lleí del Només sí és sí, del consentiment i del cas Rubiales. L’advocada Sandra Burgos explica perquè la llei és molt bona i ens dóna el seu punt de vista sobre la politització que s’ha fet.

16.09.23 En aquest nou True Law la Sandra Burgos ens parla del tsunami feminista del #seacabo Repasa el cas Rubiales i les conseqüències que ha portat el petó a la jugadora Jenni Hermoso. Pots escoltar aquí la participació de Sandra Burgos

In dubio pro Olga, el nuevo podcast jurídico presentado y dirigido por la abogada Olga Ortiz. En su estreno ha contado con nuestra titular, la abogada de familia Sandra Burgos y el Doctor Antonio Bolinches. Hablan del fenómeno «LAT» (living apart together). Crees que provoca más problemas? Evita divorcios y rupturas?

Page 1 of 71 2 3 7