«La Tata y el monstruo dentro de casa», es un cuento escrito por Antonia Elises Cabrero para explicar a nuestros niños y niñas. Un cuento que debería estar en todas las casas, en todos los colegios y, en definitiva, en cualquier lugar donde hayan niños y niñas. El cuento, en un tono muy blanco y…

La nostra advocada titular repasa l’actualitat jurídica a la seva secció legal a Rne. Repassarà el fenòmen Only fan, l’última sentència del Tribunal Constitucional i d’altres temes actuals. Pots escolar aquí la intervenció.

Esta vez las abogadas Sandra Burgos, Olga Ortiz y Lola Calderón nos hablan de las relaciones tóxicas y por qué, a veces, es tan difícil dejarlas. Las tres letradas son especialistas en derecho de familia y referencia en sus respectivos partidos judiciales (Sabadell, Mataró y Madrid).

Sandra Burgos ha fet la seva intervenció al Planta Baixa de TV3 i ha tractat el tema de les morts d’infants a mans dels pares. Teniu la seva intervenció aquí.

Com a resposta al repunt de casos de violència vicària a Catalunya, la consellera Tània Verge ha impulsat la creació d’un grup d’experts per abordar aquesta xacra. Com a resposta al repunt de casos de violència vicària a Catalunya, la consellera Tània Verge ha impulsat la creació d’un grup d’experts per abordar aquesta xacra En…

Ens parla dels nous casos de violència vicària i analitza què pot estar passant. Les xifres de violència de gènere i vicària continuen pujant i analitza les causes. Podeu escoltar la intervenció aquí.  

La Sandra Burgos, experta en violència de gènere, ha estat convidada per la Mireia Sans per a parlar dels últims assassinats per violència vicària al nostre país. La Sandra Burgos, com advocada experta en dret de família i violència de gènere, ens explica quins motis poden haver darrera perquè les xifres d´infants morts a mans…

La nostra lletrada, experta en violència de gènere i dret de família, ens parla dels últims casos de violència vicària al nostre país. Què està passant al nostre país? Podeu veure la intervenció aquí.

La Sandra Burgos parla dels últims casos de violència vicària i masclista. Què està passant a Catalunya? Dels 7 nens i nenes assassinats a Espanya aquest any, 5 han estat a Catalunya. .@SburgosAbogada: «Què està fallant quan tenim cinc infants morts en mans dels seus pares a Catalunya?»#PlantaBaixa3Cat ▶ https://t.co/oYF8GlCtlW pic.twitter.com/CXABRTEjNb — 3Cat (@som3cat) April…

La nostra titular, l’advocada Sandra Burgos, especialista en dret de família i violència de gènere, participa en la tertúlia presentada per l’estilista Josep Pons.

Són 4 dies, Secció True Law de la nostra titular, l’advocada Sandra Burgos. Ens parla de la posada en llibertat provisional del Dani Alves i del cas Rubiales. Podeu escoltar la intervenció aquí.

La nostra advocada Sandra Burgos, experta en dret de família, ens parla a la seva secció «Volem saber més», de la llibertat provisional del Dani Alves i sobre si la justícia és igual per a tothom. Presentat i dirigit per la Mar Luque.